KORKUTELİ HABERLERİ TÜMÜ
USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
KEPEZ

Kepez Belediyesi’nde 23 Nisan coşkusu

Kepez Belediyesi’nde 23 Nisan coşkusuKepez’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında belediye protokolü tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk konuldu. Kepez Belediye başkanlığı koltuğuna General Şadi Çe...

Kepez Belediyesi’nde 23 Nisan coşkusu
23-04-2024 15:22
25-04-2024 08:10
ANTALYA
Google News

Kepez Belediyesi’nde 23 Nisan coşkusu

Kepez’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında belediye protokolü tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk konuldu. Kepez Belediye başkanlığı koltuğuna General Şadi Çetin Kaya İlkokulu 2. sınıfı öğrencisi İmran Babacan oturdu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri Kepez’de coşkuyla başladı. Türk Bayrakları ile donatılan Kepez Belediyesi’nde gerçekleştirilen günün ilk töreninde Belediye Başkanlığı makamı adına Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Kepez Belediyesi CHP Meclis Üyesi Prof. Dr. Refik Emre Altekin, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Atatürk Anıtı’na çelenk sunma törenine CHP, AKP ve MHP meclis üyeleri, CHP İl, ilçe başkanları ve yönetimi, belediye personeli ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini arz eden konuşmayı Prof. Dr. Altekin yaptı. Konuşmasına başlamadan önce Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün selamlarını ileten Prof. Dr. Altekin, “ Bugün, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği Türkiye Cumhuriyeti'nin temel değerlerinden biri olan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramının 104. yılını kutlamanın gururunu yaşıyoruz. Bugün aynı zamanda halk iradesinin ülke yönetimine geçtiği hakimiyetin kayıtsız şartsız millete ait olduğunun belirlendiği 23 Nisan 1920'nin yıldönümüdür. Milletçe duyduğumuz gurur ve mutluluk çok büyüktür. Kepez halkının milli iradesinin temsilcisi olan Kepez Belediye Başkanımız Mesut Kocagöz'ün sizlere sevgilerini, selamlarını ve mesajını getirdiğimi iletmek isterim. Bu anlamlı günde aramızda olmasa da; tüm kalbiyle burada olduğunu bilmenizi ve sadece bugün değil tüm milli bayramlarımızı Türkiye Cumhuriyeti’ne, kurucularımıza ve Türk halkına yakışır bir biçimde büyük bir coşkuyla kutlayacağımızdan şüpheniz olmasın ister. “ dedi.

KAMU VİCDANINI YARALAYAN SÜREÇ

“Kepez Belediye Başkanımız Mesut Kocagöz’ün, kendisi ile ilgili alınan karar kamu vicdanını yaralayan hukuki süreçte egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğunu belirten ve tam da yaşadığımız sürecin bir göstergesi durumundadır.” diyerek sözlerini sürdüren Prof. Dr. Altekin, “Mesut Başkanımızda en yakın zamanda sizlerle kucaklaşacak günü heyecanla bekliyor. Bu duygu ve düşüncelerle başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü birinci meclisimizin kahraman üyelerini ve aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını bir kez daha kutluyorum. Bu vesileyle Mesut Başkanımız adına hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum. “ diye konuştu.

BAŞKANLIK KOLTUĞUNA İMRAN BABACAN OTURDU   

Kepez Belediyesi’nde Atatürk Anıtı’na çelenk sunma ile başlayan kutlama programı temsili devir teslim töreni ile devam etti. Prof. Dr. Altekin, “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün geleceğe inandığı, güvendiği Türk çocuklarının bugün en mutlu günü... “diyerek, başkanlık makamı koltuğuna 8 yaşındaki İmran Babacan’ı davet etti. Kepez Belediyesi, başkanlık makamı koltuğuna General Şadi Çetin Kaya İlkokulu 2A sınıfı öğrencisi İmran Babacan oturdu. Küçük İmran, “Ulu Önder Atatürk’ün geleceğin büyükleri olarak biz çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm çocuklara kutlu olsun.” dedi.

 “Mesut Başkanımızın sizlere selamlarını iletiyorum.” sözleri ise alkışlarla karşılık buldu.

GÜVENLİ PARKLAR İSTEDİ

Küçük İmran’ın, ilk talebi Belediyenin Park ve Bahçeler Müdürü ile görüşmek oldu. Telefonla aradığı Park ve Bahçeler Müdürü ile kurduğu diyalog ise başkanlık makamındaki herkesin ilgi odağı oldu. Küçük İmran, “Park ve Bahçeler Müdürü ile mi görüşüyorum? Nasılsınız, iyimi siniz? Size bir talimatım olacak. Güvenli parklar ve oyun alanlarının sağlanması, daha temiz ve bakımlı parklar oluşturulmasını sizden istiyorum. Gereğinin yapılmasını istiyorum. Teşekkür ediyorum.” dedi. 

SOKAKTAKİ SEVİMLİ DOSTLARI UNUTMADI

Taleplerini sıralayan İmran Babacan, “Temizlik ve Fen İşleri Müdürümden sokakların temizliğine önem verilmesini istiyorum. Çünkü medeni şehirler temiz şehirlerdir. Sokaklarda bizimle birlikte yaşayan hayvan dostlarımızın kısırlaştırılması ve kendi mahallerinde yuvalarının oluşturulması, düzenli beslenme ve bakımlarının yapılmasını istiyorum. Çocukların kitaba, kütüphanelere daha kolay ulaşabilmeleri için kütüphaneler oluşturulmasını istiyorum. Ben bütün çocukların adına daha iyi şartlarda ve güvenli ortamlarda yaşamamızı sağlamalarını tüm müdürlerimden istiyorum. “ diye konuştu.

KÜÇÜK İMRAN’A BİSİKLET

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Kepez Belediyesi Meclis Üyesi Prof. Dr. Refik Emre Altekin de, “Meclis üyelerimiz hepiniz duydunuz. Başkanımızın isteklerini amasız, fakatsız yerine getireceğiz. Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Makamımız her zaman kendilerine açık. “ dedi. Prof. Dr. Altekin, bu özel güne katılımlarından dolayı İmran Babacan’a bisiklet hediye etti.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Beşiktaş3554+6
5Başakşehir FK3452+7
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3449-3
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13MKE Ankaragücü3539-3
14Samsunspor3439-7
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü