KORKUTELİ HABERLERİ TÜMÜ
USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Bahar dizisi 3. bölüm fragmanı yayında: Minnet hırkası giydirdiniz ki!

Show Tv ekranında yayınlanan Bahar dizisi iki haftadır en çok konuşulan diziler arasında yer alıyor. 2. bölümü ile de adından söz ettiren Bahar dizisinin 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Bahar Nevra ile çatışmaya giriyor.

Bahar dizisi 3. bölüm fragmanı yayında: Minnet hırkası giydirdiniz ki!
25-02-2024 01:08
Google News

Bahar dizisinin 3. bölüm fragmanı da yayınlandı. Yeni bölüm fragmanına Bahar ile Rengin'in yüzleşmesi damga vurdu. Rengin'in Bahar'a söylediği "Seni unutmam mümkün mü" deyişi yeni bir savaşın başlangıcı olarak değerlendirildi.

Show TV'nin yeni dizileri arasında yer alan Bahar dizisi 2. bölümü ile ekrana geldi. Tıp Fakültesi bitiren bir ev hanımının yaşam öyküsünü konu eden dizi son bölümü ile sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer aldı. 

3. bölüm fragmanında doktorluğa geri dönen Bahar'ın, kayınvalidesi ile olan çatışması ekrana taşındı. Bahar, kayınvalidesine "Yeter. ben bu eşikten girdiğim andan itibaren siz benim sırtıma öyle bir minnet hırkası giydirdiniz ki 20 yılımı aldı benim o hırkayı çıkarmak. Ölüm döşeğinde çıkardım ben o hırkayı. Sizin karşınızda o ürkek, korkak Bahar yok" sözleri ile meydan okudu. 

Bahar yeni bölümüyle 27 Şubat Salı akşamı 20.00'da Show TV'de izleyici ile buluşacak. 

Kızıl Goncalar 8. bölüm fragmanı yayınlandı: Meryem gidecek mi? Kızıl Goncalar 8. bölüm fragmanı yayınlandı: Meryem gidecek mi?