KORKUTELİ HABERLERİ TÜMÜ
USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Aydın'da restoranda feci patlama! 7 kişi hayatını kaybetti

Aydın’ın Nazilli ilçesinde, bir dönerci dükkanında meydana gelen patlama sonrası çıkan yangında, 7 kişi yaşamını yitirdi, 5 kişi yaralandı. Olayla ilgili 10 kişi gözaltına alındı. Yaşamını yitirenlerin cenazesi otopsi için Adli Tıp'a kaldırıldı. Aydın Büyükşehir B

Aydın'da restoranda feci patlama! 7 kişi hayatını kaybetti
31-12-2022 18:09
Google News

Aydın'ın Nazilli ilçesinde Altıntaş Mahallesi Kıbrıs Caddesi üzerinde Uzun Çarşı’da bulunan bir dönerci dükkanında tüp değişimi sırasında patlama meydana geldi.

Patlama sesini duyan bölgedeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede bölgeye gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, iş yerinde yükselen alevlere müdahale etti. 

7 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 5 KİŞİ YARALANDI

Olayla ilgili açıklama yapan Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, “Bugün 15.35 sıralarında bulunduğumuz cadde üzerindeki bir işletmede tüp değişimi sırasında oluşan bir patlama neticesi 1’i ağır 5 yaralımız söz konusu maalesef, 7 vatandaşımız da yaşamını kaybetti. Hastaneye intikalleri sağlandı. Çok üzgünüz. İlk tespitlerimize göre tüpten kaynaklı bir patlama olduğunu ifade edelim” dedi.

YARALI YAKINLARININ ENDİŞELİ BEKLEYİŞİ SÜRÜYOR

Patlamada yaralananların kimliği belirlendi. Mustafa Görkem Balkık (20), Cennet Yeldi (24), Merve Bayar (23), Osman Sakızcı (19), Hasan Pehlivan (41) yaralandı. Durumu ağır olan Cennet Yeldi, İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların ve ölenlerin yakınları hastaneye akın etti. Ölenlerin yakınları gözyaşlarına boğuldu. Yaralıların durumları hakkında bilgi almaya çalışan yakınlarının hastane önündeki endişeli bekleyişi devam ediyor.

BELEDİYE BAŞKANI ÇERÇİOĞLU: EN AZ 3 ÇOCUK YAŞAMINI YİTİRDİ

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, hayatını kaybedenleri arasında, restoranda yemek yiyen vatandaşların olduğunu söyledi. İlk belirlemelere göre yaşamını yitirenler arasında en az 3 çocuk olduğunu söyleyen Çerçioğlu, yangının söndürüldüğünü, soğutma çalışmalarının ise sürdüğünü açıkladı. 

CENAZELER OTOPSİ İÇİN ADLİ TIP KURUMUNDA

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, patlamada hayatını kaybeden ve yaralanan vatandaşlar hakkında Nazilli Devlet Hastanesi'nde yetkililerden bilgi alıp, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Vali Aksoy, "Bugün 15.30 sıralarında meydana gelen tüp değişimi sırasındaki patlama neticesinde maalesef 7 vatandaşımız yaşamını kaybetti, 5 vatandaşımız da yaralandı. Yaralılardan bir tanesi 2007 doğumlu bir kızımız. Durumu biraz ağır ve onu İzmir’e sevk ettik. Diğer 4 yaralımızın Nazilli Devlet Hastanesi'nde gerekli tedavileri yapılıyor. Üçünün durumu gayet iyi. Muhtemelen birkaç gün içinde taburcu olur. Bir tanesini de tedbir amaçlı yoğun bakıma aldık ama ilk aşamada hayati tehlikesi gözükmüyor.

7 cenazeyle ilgili olarak da otopsileri yapılmak üzere Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Adli Tıp Kurumu'na sevkleri yapıldı. Olay anından itibaren ilgili kurumlarımız, ilgili birimlerimiz her türlü müdahaleyi yapmışlardır. Çevre binalara herhangi bir hasar oluşturmadan bu şekliyle sonuçlanan bir kaza. O bizim bir tesellimiz oldu. Ama 7 vatandaşımızın yaşamını kaybetmesi bizi son derece üzmüştür. Yaşamını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. Yakınlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz" dedi.

Olayla ilgili gözaltı sayıları hakkında da bilgi veren Aksoy sözlerini şöyle sürdürdü: "Şu ana kadar Cumhuriyet Başsavcılığımız yapmış olduğu çalışmalar neticesinde 10 kişi gözaltına alındı. Bu olayla ilişkileri Cumhuriyet Başsavcılığımızla değerlendirilecektir. Süreç, 10 kişinin gözaltı işlemleriyle devam ediyor. Konunun uzmanları, ilgili kurumlar büyük bir titizlikle bu soruşturmayı yürütüyor."

PATLAMADAN KURTULAN YARALI KASİYER: HER ŞEY BİR ANDA OLDU

Patlamada yaralanan ve restoranda kasiyer olarak çalışan Merve Bayar, yaşadığı korku dolu anları anlattı. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Bayar, "Kendimizi dışarıya zor attık. Her şey 1 dakika içerisinde oldu. Bir anda alev aldı, patladı. Hepimiz ocaktaydık. Patlama da orada oldu" dedi.

'CAMDAN BAĞIRIP YARDIM İSTEDİLER AMA ATLAYAMADILAR'

Patlamanın meydana geldiği dönercinin karşısında pastane işleten Betül Cengiz, patlama sırasında dükkanda olduğunu belirterek, "Karşıda dükkanda bir ateş gördüm. Bir anda arkadaşlar dönerci tezgahından atladı. Birkaç kişi içeridekileri dışarıya çıkarmaya çalıştı. 'Yangın çıkıyor' diye bağırdı. Üst katta da insanlar vardı. Bir anda alev topuna döndü, nasıl olduğunu ben de anlamadım. Vefat edenleri de gördüm. Bazıları da camdan sürekli bağırıp yardım istedi ama atlayamadılar. Emin değilim ama galiba bir kişi çıkabildi. Diğerleri de çok yardım istedi ama çıkaramadılar. Hiçbir şey yapamamak çok kötü bir his. Anlatırken bile aynı hisleri tekrar yaşıyorum. Hemen geldiler, müdahale ettiler ama maalesef böyle bir olay yaşandı. Herkese geçmiş olsun" dedi.

SAĞLIK BAKANI KOCA: 5 KİŞİ YARALANDI, 1 KİŞİ ENTÜBE EDİLDİ 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Aydın'ın Nazilli ilçesindeki restoranda meydana gelen patlamada yaralanan 5 kişiden birinin entübe durumda olduğunu bildirdi.

Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Aydın'da yaşanan patlamada 7 kişinin hayatını kaybettiğini, 5 kişinin de yaralandığını belirtti.

Yaralılardan 4'ünün tedavisinin kaldırıldıkları hastanelerde devam ettiğini aktaran Koca, "Halen entübe durumda olan bir hastamızda yüzde 80 yanık var, ilk müdahalenin ardından İzmir'e nakli yapılıyor" bilgisini paylaştı.

Olay yerine ilk ambulansın, patlamadan 2 dakika sonra ulaştığını anlatan Koca, şunları kaydetti: "5 ambulans, 1 UMKE Timi, 18 sağlık personeliyle kazanın sonuçlarını hafifletmeye çalıştık. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyoruz. Yaralıların sağlıklarına kavuşmaları için elimizden geleni yapacağız."

BAŞSAVCILIK: 5 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI

Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, olayın restoranda tüp değişimi sırasında yaşandığı bildirildi.

Patlamayla ilgili soruşturma başlatıldığı duyurulan açıklamada, "3 Cumhuriyet savcısı görevlendirilmiş olup, olayla ilgili sorumlu olduğu düşünülen 5 kişi hakkında gözaltı kararı verilmiştir. Soruşturmaya tüm yönleriyle ve titizlikle devam edilmektedir" ifadeleri kullanıldı.

 ANNE- KIZ PATLAMADA ÖLDÜ, ABLA İSE YEMEĞE GİTMEDİĞİ İÇİN HAYATTA KALDI

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, restoranda yaşanan patlamada hayatını kaybeden 7 kişiden 2'sinin Emine (37) ve kızı İrem Düztepe (14) olduğu öğrenildi.

Aydın'da restoranda feci patlama! 7 kişi hayatını kaybetti

Düztepe ailesinin bir hafta önce Kuyucak ilçesinden Nazilli’ye taşındığı, İrem Düztepe’nin ise 9'uncu sınıf öğrencisi olduğu öğrenildi. Baba İlker Düztepe’nin ise Şırnak’ta astsubay olarak görev yaptığı belirtildi. Anne- kız restorana giderek yemek yemek istedi, abla Sıla Düztepe ise acıkmadığı için annesi ve kardeşiyle gitmedi. Yemek yemeye gitmediği için Sıla hayatta kalırken, anne Emine ve kızı İrem Düztepe patlamada can verdi. Şırnak’ta görevli babanın ise haberi alır almaz yola çıktığı öğrenildi.

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan 6 kişinin Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlandı. İş yeri sahibi L.Y, eşi F.Y, tüp bayisi sahibi A.B, iş yeri çalışanları Ş.G, Z.A ve N.A, Nazilli Adliyesine sevk edildi. Yaralı oldukları bildirilen ve hastanede gözetim altında olan diğer 4 şüphelinin tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

SON YOLCULUKLARINA UĞURLANDILAR 

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'ndeki otopsi işlemleri tamamlanan Neslihan Karaboğa (38), çocukları Lale Nur (11) ve Cansu Karaboğa (4) ile yakınları Gamze Karaboğa (10) ve Fatma Danaş'ın (45) cenazeleri, Kuyucak Başaran Mahalle Camisi'ne getirildi.

Ölenlerin yakınları, taziyeleri kabul etti. Gözyaşı döken Gamze Karaboğa'nın babası Ferhat Karaboğa ile Neslihan Karaboğa'nın eşi Musa Karaboğa ayakta durmakta güçlük çekti.

İl Müftüsü Hasan Güneş tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından naaşlar, mahalle mezarlığına defnedildi.

tml> langtr> charsetUTF-8> nameviewport contentwidthdevice-width initial-scale1 shrink-to-fitno> Aydında</a></span> <span><i class="fas fa-tags"></i> <a title="restoranda" href="https://www.duyantalya.com.tr/etiket/restoranda">restoranda</a></span> <span><i class="fas fa-tags"></i> <a title="feci" href="https://www.duyantalya.com.tr/etiket/feci">feci</a></span> <span><i class="fas fa-tags"></i> <a title="patlama" href="https://www.duyantalya.com.tr/etiket/patlama">patlama</a></span> <span><i class="fas fa-tags"></i> <a title="kişi" href="https://www.duyantalya.com.tr/etiket/ki%C5%9Fi">kişi</a></span> <span><i class="fas fa-tags"></i> <a title="hayatını" href="https://www.duyantalya.com.tr/etiket/hayat%C4%B1n%C4%B1">hayatını</a></span> <span><i class="fas fa-tags"></i> <a title="kaybetti<-title> " href="https://www.duyantalya.com.tr/etiket/kaybetti%3C-title%3E">kaybetti<-title> </a></span> <span><i class="fas fa-tags"></i> <a title="<meta" href="https://www.duyantalya.com.tr/etiket/%3Cmeta"><meta</a></span> <span><i class="fas fa-tags"></i> <a title="namedescription" href="https://www.duyantalya.com.tr/etiket/namedescription">namedescription</a></span> <span><i class="fas fa-tags"></i> <a title="content" href="https://www.duyantalya.com.tr/etiket/content">content</a></span> </div> </article> <a name="comment"></a> <div id="comment_container" class="block mb-3"> <div class="block-title b-yesil"><i class="far fa-comments"></i> <span>SİZİN</span> DÜŞÜNCELERİNİZ?</div> <ul class="nav nav-pills justify-content-end" id="topnews-tab" role="tablist"> <li class="nav-item" role="presentation"> <a class="nav-link show active" id="pills-website-tab" data-bs-toggle="tab" href="#website" role="tab" aria-controls="website" aria-selected="true"><i class="fas fa-globe"></i> Website Yorumları</a> </li> </ul> <div class="tab-content" id="pills-tabContent"> <div class="tab-pane fade show active" id="website" role="tabpanel" aria-labelledby="pills-website-tab"> <div class="post_comments"> <form id="commentForm" role="form" action="/haber/aydinda-restoranda-feci-patlama-7-kisi-hayatini-kaybetti-45425.html#comment" method="post"> <input type="hidden" value="0" name="commentid" id="commentid" /> <input type="hidden" value="1" name="action" /> <div class="row"> <div class="form_item col-6"> <label class="sr-only" for="name">Adınız</label> <div class="input-group mb-3"> <div class="input-group-text"><i class="fas fa-user-circle"></i></div> <input required type="text" class="form-control" id="name" placeholder="Adınız" name="name" value=""> </div> </div> <div class="form_item col-6"> <label class="sr-only" for="email">E-Posta</label> <div class="input-group mb-2"> <div class="input-group-text"><i class="far fa-envelope"></i></div> <input required type="email" class="form-control" id="email" placeholder="E-Posta Adresiniz" name="email" value=""> </div> </div> <div class="form_item col-12"> <label class="sr-only" for="inlineFormInputGroup">Düşünceleriniz</label> <div class="input-group mb-2"> <div class="input-group-text"><i class="far fa-comment-dots"></i></div> <textarea name="comment" id="comment" class="form-control" placeholder="Yorumunuz" cols="3" rows="3"></textarea> </div> </div> <div class="form_item col-6"> <script src="https://www.google.com/recaptcha/api.js"></script> <script> function submitForm() { document.getElementById('commentForm').submit(); } </script> </div> <div class="form_item col-6 text-end"><input data-sitekey="6Ld2pdQgAAAAAGWUOSmMmBS8X6kmdY6EvJlOpByb" data-callback="submitForm" type="button" value="GÖNDER" class="btn btn-sm btn-success g-recaptcha" id="send_comment"></div> </div> </form> <div class="comments"> </div> </div> </div> </div> </div> <script> function comment_module(){ $(".comment_action a.replay").click(function () { $("#replay_form").remove() var commentid = $(this).data("comment"); var commentname = $(this).data("comment-name"); console.log(commentid) ; console.log(commentname) ; var replay_form_template = ''+ '<form role="form" id="replay_form" action="/haber/aydinda-restoranda-feci-patlama-7-kisi-hayatini-kaybetti-45425.html#comment" method="post">'+ ' <input type="hidden" value="'+commentid+'" name="commentid" />'+ ' <input type="hidden" value="1" name="action" />'+ ' <div class="row">'+ ' <div class="form_item col-6">'+ ' <label class="sr-only" for="name">Adınız</label>'+ ' <div class="input-group mb-2">'+ ' <div class="input-group-text"> <i class="fas fa-user-circle"></i></div>'+ ' <input required type="text" class="form-control" id="name" placeholder="Adınız" name="name" value="">'+ ' </div>'+ ' </div>'+ ' <div class="form_item col-6">'+ ' <label class="sr-only" for="email">E-Posta Adresiniz</label>'+ ' <div class="input-group mb-2">'+ ' <div class="input-group-text"><i class="fas fa-envelope"></i></div>'+ ' <input required type="email" class="form-control" id="email" placeholder="E-Posta Adresiniz" name="email" value="">'+ ' </div>'+ ' </div>'+ ' <div class="form_item col-12">'+ ' <label class="sr-only" for="comment">Cevap</label>'+ ' <div class="input-group mb-2">'+ ' <div class="input-group-text"><i class="far fa-comment-dots"></i></div>'+ ' <textarea required onkeyup="countChar(this)" name="comment" id="comment" class="form-control" placeholder="@'+commentname+' Kullanıcısına Cevabınız" cols="3" rows="3"></textarea>'+ ' </div>'+ ' </div>'+ ' <div class="form_item col-6"> <div class="g-recaptcha" id="captcha_container" data-sitekey="6Ld2pdQgAAAAAGWUOSmMmBS8X6kmdY6EvJlOpByb"></div> </div>'+ ' <div class="form_item col-6 text-end"><input type="submit" value="GÖNDER" class="btn btn-sm btn-success" id="send_comment"></div>'+ ' </div>'+ '</form>'; $(this).closest(".comment_action").after(replay_form_template) grecaptcha.render('captcha_container', { 'sitekey': '6Ld2pdQgAAAAAGWUOSmMmBS8X6kmdY6EvJlOpByb' }); }) $(".comment_action .report").click(function () { var commentid = $(this).data("comment"); var commentid = $(this).data("comment"); var request = $.ajax({ url: "https://www.duyantalya.com.tr/theme/clean/comment_report.php", method: "POST", data: { commentid : commentid }, dataType: "HTML" }); request.done(function( response ) { console.log(response) }) request.fail(function( jqXHR, textStatus ) { }); }) } window.onload = function() { comment_module() }; function onSubmit(token) { document.getElementById("commentForm").submit(); } </script><div id="block_tg" class="block mb-3"> <div class="block-title bg-kirmizi b-kirmizi beyaz"><b>TÜRKİYE GÜNDEMİ</b></div> <div class="block-body"> <div class="home_news_container"> <div class="row row-cols-3 g-2"> <div class="col"> <div class="card h-100"> <a onclick="this.href='https://api.haberpanelim.com/haber_click/?ID=33414';" class="news_img" target="_blank" href="https://www.sivasekspres.com/haber/sivasli-genel-baskandan-birlesme-sinyali-49562.html" title="Sivaslı Genel Başkandan Birleşme Sinyali!"> <img width="230" height="130" onerror="defImage(this)" loading="lazy" src="https://api.haberpanelim.com/haber_resim/?ID=33414" class="card-img-top" alt="Sivaslı Genel Başkandan Birleşme Sinyali!"> </a> <div class="card-body"> <a onclick="this.href='https://api.haberpanelim.com/haber_click/?ID=33414';" target="_blank" class="card-title" href="https://www.sivasekspres.com/haber/sivasli-genel-baskandan-birlesme-sinyali-49562.html" title="Sivaslı Genel Başkandan Birleşme Sinyali!">Sivaslı Genel Başkandan Birleşme Sinyali!</a> </div> </div> </div> <div class="col"> <div class="card h-100"> <a onclick="this.href='https://api.haberpanelim.com/haber_click/?ID=33417';" class="news_img" target="_blank" href="https://www.sivasirade.com/haber/sivasli-vatandasi-canindan-bezdiren-kaldirim-isgaline-zabita-mudurunden-net-cevap-gerekirse-dukkani-kapatirim-63109.html" title="Sivaslı Vatandaşı Canından Bezdiren Kaldırım İşgaline Zabıta Müdüründen Net Cevap: Gerekirse Dükkanı Kapatırım!"> <img width="230" height="130" onerror="defImage(this)" loading="lazy" src="https://api.haberpanelim.com/haber_resim/?ID=33417" class="card-img-top" alt="Sivaslı Vatandaşı Canından Bezdiren Kaldırım İşgaline Zabıta Müdüründen Net Cevap: Gerekirse Dükkanı Kapatırım!"> </a> <div class="card-body"> <a onclick="this.href='https://api.haberpanelim.com/haber_click/?ID=33417';" target="_blank" class="card-title" href="https://www.sivasirade.com/haber/sivasli-vatandasi-canindan-bezdiren-kaldirim-isgaline-zabita-mudurunden-net-cevap-gerekirse-dukkani-kapatirim-63109.html" title="Sivaslı Vatandaşı Canından Bezdiren Kaldırım İşgaline Zabıta Müdüründen Net Cevap: Gerekirse Dükkanı Kapatırım!">Sivaslı Vatandaşı Canından Bezdiren Kaldırım İşgaline Zabıta Müdüründen Net Cevap: Gerekirse Dükkanı Kapatırım!</a> </div> </div> </div> <div class="col"> <div class="card h-100"> <a onclick="this.href='https://api.haberpanelim.com/haber_click/?ID=33432';" class="news_img" target="_blank" href="https://www.vizyonhavadis.com/haber/hafif-ticari-aracla-carpisan-tofas-hurdaya-dondu-2-si-agir-5-yarali-65087.html" title="Hafif ticari araçla çarpışan Tofaş hurdaya döndü: 2’si ağır 5 yaralı"> <img width="230" height="130" onerror="defImage(this)" loading="lazy" src="https://api.haberpanelim.com/haber_resim/?ID=33432" class="card-img-top" alt="Hafif ticari araçla çarpışan Tofaş hurdaya döndü: 2’si ağır 5 yaralı"> </a> <div class="card-body"> <a onclick="this.href='https://api.haberpanelim.com/haber_click/?ID=33432';" target="_blank" class="card-title" href="https://www.vizyonhavadis.com/haber/hafif-ticari-aracla-carpisan-tofas-hurdaya-dondu-2-si-agir-5-yarali-65087.html" title="Hafif ticari araçla çarpışan Tofaş hurdaya döndü: 2’si ağır 5 yaralı">Hafif ticari araçla çarpışan Tofaş hurdaya döndü: 2’si ağır 5 yaralı</a> </div> </div> </div> <div class="col"> <div class="card h-100"> <a onclick="this.href='https://api.haberpanelim.com/haber_click/?ID=33426';" class="news_img" target="_blank" href="https://www.kenthaber27.com/haber/gaziantep-te-intihar-761771.html" title="Gaziantep’te intihar!.."> <img width="230" height="130" onerror="defImage(this)" loading="lazy" src="https://api.haberpanelim.com/haber_resim/?ID=33426" class="card-img-top" alt="Gaziantep’te intihar!.."> </a> <div class="card-body"> <a onclick="this.href='https://api.haberpanelim.com/haber_click/?ID=33426';" target="_blank" class="card-title" href="https://www.kenthaber27.com/haber/gaziantep-te-intihar-761771.html" title="Gaziantep’te intihar!..">Gaziantep’te intihar!..</a> </div> </div> </div> <div class="col"> <div class="card h-100"> <a onclick="this.href='https://api.haberpanelim.com/haber_click/?ID=33350';" class="news_img" target="_blank" href="https://www.mardinsoz.com/haber/bilalo-kahvesi-sekil-degistirdi-20178.html" title="Bilalo Kahvesi Şekil Değiştirdi"> <img width="230" height="130" onerror="defImage(this)" loading="lazy" src="https://api.haberpanelim.com/haber_resim/?ID=33350" class="card-img-top" alt="Bilalo Kahvesi Şekil Değiştirdi"> </a> <div class="card-body"> <a onclick="this.href='https://api.haberpanelim.com/haber_click/?ID=33350';" target="_blank" class="card-title" href="https://www.mardinsoz.com/haber/bilalo-kahvesi-sekil-degistirdi-20178.html" title="Bilalo Kahvesi Şekil Değiştirdi">Bilalo Kahvesi Şekil Değiştirdi</a> </div> </div> </div> <div class="col"> <div class="card h-100"> <a onclick="this.href='https://api.haberpanelim.com/haber_click/?ID=33433';" class="news_img" target="_blank" href="https://www.bursa.com/haber/bursalilari-kizdiracak-zam-haberi-939285.html" title="Bursalıları kızdıracak zam haberi!"> <img width="230" height="130" onerror="defImage(this)" loading="lazy" src="https://api.haberpanelim.com/haber_resim/?ID=33433" class="card-img-top" alt="Bursalıları kızdıracak zam haberi!"> </a> <div class="card-body"> <a onclick="this.href='https://api.haberpanelim.com/haber_click/?ID=33433';" target="_blank" class="card-title" href="https://www.bursa.com/haber/bursalilari-kizdiracak-zam-haberi-939285.html" title="Bursalıları kızdıracak zam haberi!">Bursalıları kızdıracak zam haberi!</a> </div> </div> </div> <div class="col"> <div class="card h-100"> <a onclick="this.href='https://api.haberpanelim.com/haber_click/?ID=33429';" class="news_img" target="_blank" href="https://www.gazikent27.com/haber/trt-yoneticilerine-2-5-milyon-tl-huzur-hakki-odenmis-86610.html" title="TRT yöneticilerine 2,5 milyon TL &&#035039;huzur hakkı&&#035039; ödenmiş!"> <img width="230" height="130" onerror="defImage(this)" loading="lazy" src="https://api.haberpanelim.com/haber_resim/?ID=33429" class="card-img-top" alt="TRT yöneticilerine 2,5 milyon TL &&#035039;huzur hakkı&&#035039; ödenmiş!"> </a> <div class="card-body"> <a onclick="this.href='https://api.haberpanelim.com/haber_click/?ID=33429';" target="_blank" class="card-title" href="https://www.gazikent27.com/haber/trt-yoneticilerine-2-5-milyon-tl-huzur-hakki-odenmis-86610.html" title="TRT yöneticilerine 2,5 milyon TL &&#035039;huzur hakkı&&#035039; ödenmiş!">TRT yöneticilerine 2,5 milyon TL 'huzur hakkı' ödenmiş!</a> </div> </div> </div> <div class="col"> <div class="card h-100"> <a onclick="this.href='https://api.haberpanelim.com/haber_click/?ID=33431';" class="news_img" target="_blank" href="https://www.dikgazete.com/haber/uefa-sampiyonlar-liginde-real-madrid-sampiyon-oldu-893341.html" title="UEFA Şampiyonlar Ligi&&#035039;nde Real Madrid şampiyon oldu"> <img width="230" height="130" onerror="defImage(this)" loading="lazy" src="https://api.haberpanelim.com/haber_resim/?ID=33431" class="card-img-top" alt="UEFA Şampiyonlar Ligi&&#035039;nde Real Madrid şampiyon oldu"> </a> <div class="card-body"> <a onclick="this.href='https://api.haberpanelim.com/haber_click/?ID=33431';" target="_blank" class="card-title" href="https://www.dikgazete.com/haber/uefa-sampiyonlar-liginde-real-madrid-sampiyon-oldu-893341.html" title="UEFA Şampiyonlar Ligi&&#035039;nde Real Madrid şampiyon oldu">UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid şampiyon oldu</a> </div> </div> </div> <div class="col"> <div class="card h-100"> <a onclick="this.href='https://api.haberpanelim.com/haber_click/?ID=33430';" class="news_img" target="_blank" href="https://www.idrak34.com/haber/chp-lideri-ozgur-ozel-duyurdu-turkiye-belediyeler-birligi-adayimiz-sayin-ekrem-imamoglu-316517.html" title="CHP lideri Özgür Özel duyurdu: Türkiye Belediyeler Birliği adayımız Sayın Ekrem İmamoğlu"> <img width="230" height="130" onerror="defImage(this)" loading="lazy" src="https://api.haberpanelim.com/haber_resim/?ID=33430" class="card-img-top" alt="CHP lideri Özgür Özel duyurdu: Türkiye Belediyeler Birliği adayımız Sayın Ekrem İmamoğlu"> </a> <div class="card-body"> <a onclick="this.href='https://api.haberpanelim.com/haber_click/?ID=33430';" target="_blank" class="card-title" href="https://www.idrak34.com/haber/chp-lideri-ozgur-ozel-duyurdu-turkiye-belediyeler-birligi-adayimiz-sayin-ekrem-imamoglu-316517.html" title="CHP lideri Özgür Özel duyurdu: Türkiye Belediyeler Birliği adayımız Sayın Ekrem İmamoğlu">CHP lideri Özgür Özel duyurdu: Türkiye Belediyeler Birliği adayımız Sayın Ekrem İmamoğlu</a> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div><div id="block_40" class="block mb-3"><div class="block-title b-turquaz"><i class="far fa-grin-wink"></i> <b>BUNLAR DA</b> İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR</div> <div class="block-body"><div class="home_news_container"> <div class=" row row-cols-3 g-2"> <div class="col"> <div class="card h-100"> <a class="news_img" href="https://www.duyantalya.com.tr/haber/20-bin-sozlesmeli-ogretmen-atamasina-iliskin-basvurular-yarin-basliyor-82895.html"> <img width="230" height="130" onerror="defImage(this)" loading="lazy" src="https://www.duyantalya.com.tr/files/uploads/news/small/20-bin-sozlesmeli-ogretmen-atamasina-iliskin-basvurular-yarin-basliyor.webp" class="card-img-top" alt="20 bin sözleşmeli öğretmen atamasına ilişkin başvurular yarın başlıyor"> </a> <div class="card-body"> <a class="card-title" href="https://www.duyantalya.com.tr/haber/20-bin-sozlesmeli-ogretmen-atamasina-iliskin-basvurular-yarin-basliyor-82895.html">20 bin sözleşmeli öğretmen atamasına ilişkin başvurular yarın başlıyor</a> </div> </div> </div> <div class="col"> <div class="card h-100"> <a class="news_img" href="https://www.duyantalya.com.tr/haber/bakan-yerlikaya-teleferik-kazasindaki-kurtarma-operasyonunda-gorev-alan-personeli-kabul-etti-82841.html"> <img width="230" height="130" onerror="defImage(this)" loading="lazy" src="https://www.duyantalya.com.tr/files/uploads/news/small/bakan-yerlikaya-teleferik-kazasindaki-kurtarma-operasyonunda-gorev-alan-personeli-kabul-etti.webp" class="card-img-top" alt="Bakan Yerlikaya, teleferik kazasındaki kurtarma operasyonunda görev alan personeli kabul etti"> </a> <div class="card-body"> <a class="card-title" href="https://www.duyantalya.com.tr/haber/bakan-yerlikaya-teleferik-kazasindaki-kurtarma-operasyonunda-gorev-alan-personeli-kabul-etti-82841.html">Bakan Yerlikaya, teleferik kazasındaki kurtarma operasyonunda görev alan personeli kabul etti</a> </div> </div> </div> <div class="col"> <div class="card h-100"> <a class="news_img" href="https://www.duyantalya.com.tr/haber/antalyada-orman-yanginlarina-mudahale-icin-arac-filosu-genisletildi-82839.html"> <img width="230" height="130" onerror="defImage(this)" loading="lazy" src="https://www.duyantalya.com.tr/files/uploads/news/small/antalyada-orman-yanginlarina-mudahale-icin-arac-filosu-genisletildi.webp" class="card-img-top" alt="Antalya'da orman yangınlarına müdahale için araç filosu genişletildi"> </a> <div class="card-body"> <a class="card-title" href="https://www.duyantalya.com.tr/haber/antalyada-orman-yanginlarina-mudahale-icin-arac-filosu-genisletildi-82839.html">Antalya'da orman yangınlarına müdahale için araç filosu genişletildi</a> </div> </div> </div> <div class="col"> <div class="card h-100"> <a class="news_img" href="https://www.duyantalya.com.tr/haber/antalyada-sahipsiz-kopeklerden-kacarken-otomobil-carpan-genc-yaralandi-82791.html"> <img width="230" height="130" onerror="defImage(this)" loading="lazy" src="https://www.duyantalya.com.tr/files/uploads/news/small/antalyada-sahipsiz-kopeklerden-kacarken-otomobil-carpan-genc-yaralandi.webp" class="card-img-top" alt="Antalya'da sahipsiz köpeklerden kaçarken otomobil çarpan genç yaralandı"> </a> <div class="card-body"> <a class="card-title" href="https://www.duyantalya.com.tr/haber/antalyada-sahipsiz-kopeklerden-kacarken-otomobil-carpan-genc-yaralandi-82791.html">Antalya'da sahipsiz köpeklerden kaçarken otomobil çarpan genç yaralandı</a> </div> </div> </div> <div class="col"> <div class="card h-100"> <a class="news_img" href="https://www.duyantalya.com.tr/haber/burdurda-devrilen-lng-yuklu-tankerin-yoldan-kaldirilma-calismalari-suruyor-82773.html"> <img width="230" height="130" onerror="defImage(this)" loading="lazy" src="https://www.duyantalya.com.tr/files/uploads/news/small/burdurda-devrilen-lng-yuklu-tankerin-yoldan-kaldirilma-calismalari-suruyor.webp" class="card-img-top" alt="Burdur'da devrilen LNG yüklü tankerin yoldan kaldırılma çalışmaları sürüyor"> </a> <div class="card-body"> <a class="card-title" href="https://www.duyantalya.com.tr/haber/burdurda-devrilen-lng-yuklu-tankerin-yoldan-kaldirilma-calismalari-suruyor-82773.html">Burdur'da devrilen LNG yüklü tankerin yoldan kaldırılma çalışmaları sürüyor</a> </div> </div> </div> <div class="col"> <div class="card h-100"> <a class="news_img" href="https://www.duyantalya.com.tr/haber/bati-akdenizde-firtina-uyarisi-82764.html"> <img width="230" height="130" onerror="defImage(this)" loading="lazy" src="https://www.duyantalya.com.tr/files/uploads/news/small/bati-akdenizde-firtina-uyarisi.webp" class="card-img-top" alt="Batı Akdeniz'de fırtına uyarısı"> </a> <div class="card-body"> <a class="card-title" href="https://www.duyantalya.com.tr/haber/bati-akdenizde-firtina-uyarisi-82764.html">Batı Akdeniz'de fırtına uyarısı</a> </div> </div> </div> <div class="col"> <div class="card h-100"> <a class="news_img" href="https://www.duyantalya.com.tr/haber/gazeteci-engin-avci-dan-ilginc-aciklama-kirklar-meclisi-sahada-82747.html"> <img width="230" height="130" onerror="defImage(this)" loading="lazy" src="https://www.duyantalya.com.tr/files/uploads/news/small/gazeteci-engin-avci-dan-ilginc-aciklama-kirklar-meclisi-sahada-387276.webp" class="card-img-top" alt="Gazeteci Engin Avcı'dan ilginç açıklama: Kırklar Meclisi Sahada"> </a> <div class="card-body"> <a class="card-title" href="https://www.duyantalya.com.tr/haber/gazeteci-engin-avci-dan-ilginc-aciklama-kirklar-meclisi-sahada-82747.html">Gazeteci Engin Avcı'dan ilginç açıklama: Kırklar Meclisi Sahada</a> </div> </div> </div> <div class="col"> <div class="card h-100"> <a class="news_img" href="https://www.duyantalya.com.tr/haber/bazi-oto-galerilerine-yonelik-rekabet-sorusturmasi-uzlasmayla-sonuclandi-82737.html"> <img width="230" height="130" onerror="defImage(this)" loading="lazy" src="https://www.duyantalya.com.tr/files/uploads/news/small/bazi-oto-galerilerine-yonelik-rekabet-sorusturmasi-uzlasmayla-sonuclandi.webp" class="card-img-top" alt="Rekabet Kurulu kimden yana... oto galericilerinden ceza değil toz almış.."> </a> <div class="card-body"> <a class="card-title" href="https://www.duyantalya.com.tr/haber/bazi-oto-galerilerine-yonelik-rekabet-sorusturmasi-uzlasmayla-sonuclandi-82737.html">Rekabet Kurulu kimden yana... oto galericilerinden ceza değil toz almış..</a> </div> </div> </div> <div class="col"> <div class="card h-100"> <a class="news_img" href="https://www.duyantalya.com.tr/haber/dolandiricilar-bos-durmuyor-82736.html"> <img width="230" height="130" onerror="defImage(this)" loading="lazy" src="https://www.duyantalya.com.tr/files/uploads/news/small/dolandiricilar-bos-durmuyor-4002.webp" class="card-img-top" alt="Dolandırıcılar boş durmuyor..."> </a> <div class="card-body"> <a class="card-title" href="https://www.duyantalya.com.tr/haber/dolandiricilar-bos-durmuyor-82736.html">Dolandırıcılar boş durmuyor...</a> </div> </div> </div> <div class="col"> <div class="card h-100"> <a class="news_img" href="https://www.duyantalya.com.tr/haber/turk-devletleri-uretecekleri-kup-uyduyla-iklim-degisikliginin-etkilerini-de-gozlemleyecek-82731.html"> <img width="230" height="130" onerror="defImage(this)" loading="lazy" src="https://www.duyantalya.com.tr/files/uploads/news/small/turk-devletleri-uretecekleri-kup-uyduyla-iklim-degisikliginin-etkilerini-de-gozlemleyecek.webp" class="card-img-top" alt="Türk devletleri üretecekleri küp uyduyla iklim değişikliğinin etkilerini de gözlemleyecek"> </a> <div class="card-body"> <a class="card-title" href="https://www.duyantalya.com.tr/haber/turk-devletleri-uretecekleri-kup-uyduyla-iklim-degisikliginin-etkilerini-de-gozlemleyecek-82731.html">Türk devletleri üretecekleri küp uyduyla iklim değişikliğinin etkilerini de gözlemleyecek</a> </div> </div> </div> <div class="col"> <div class="card h-100"> <a class="news_img" href="https://www.duyantalya.com.tr/haber/akra-gran-fondo-antalyanin-tanitim-toplantisi-yapildi-82711.html"> <img width="230" height="130" onerror="defImage(this)" loading="lazy" src="https://www.duyantalya.com.tr/files/uploads/news/small/akra-gran-fondo-antalyanin-tanitim-toplantisi-yapildi.webp" class="card-img-top" alt="AKRA Gran Fondo Antalya'nın tanıtım toplantısı yapıldı"> </a> <div class="card-body"> <a class="card-title" href="https://www.duyantalya.com.tr/haber/akra-gran-fondo-antalyanin-tanitim-toplantisi-yapildi-82711.html">AKRA Gran Fondo Antalya'nın tanıtım toplantısı yapıldı</a> </div> </div> </div> <div class="col"> <div class="card h-100"> <a class="news_img" href="https://www.duyantalya.com.tr/haber/cumhurbaskanligi-turkiye-bisiklet-turunun-tanitima-katkisindan-turizmciler-memnun-82708.html"> <img width="230" height="130" onerror="defImage(this)" loading="lazy" src="https://www.duyantalya.com.tr/files/uploads/news/small/cumhurbaskanligi-turkiye-bisiklet-turunun-tanitima-katkisindan-turizmciler-memnun.webp" class="card-img-top" alt="Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun tanıtıma katkısından turizmciler memnun"> </a> <div class="card-body"> <a class="card-title" href="https://www.duyantalya.com.tr/haber/cumhurbaskanligi-turkiye-bisiklet-turunun-tanitima-katkisindan-turizmciler-memnun-82708.html">Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun tanıtıma katkısından turizmciler memnun</a> </div> </div> </div> </div> </div> </div></div> </div> <div class="col-4 container_right" > <div> <div id="block_51" class="block "> <div class="block-body"> </div></div><div id="block_39" class="block mb-3"><div class="block-title b-sari"><i class="fas fa-glasses"></i> <b>ÇOK</b> OKUNANLAR</div> <div class="block-body"><div id="topnews_container"> <ul class="nav nav-tabs justify-content-center" id="topnews-tab" role="tablist"> <li class="nav-item" role="presentation"> <a class="nav-link active" id="topnews-today" data-bs-toggle="tab" data-bs-target="#tab_today" type="button" role="tab" aria-controls="tab_today" aria-selected="true">Gün</a> </li> <li class="nav-item" role="presentation"> <a class="nav-link" id="topnews-week" data-bs-toggle="tab" data-bs-target="#tab_week" type="button" role="tab" aria-controls="tab_week" aria-selected="false">Hafta</a> </li> <li class="nav-item me-2" role="presentation"> <a class="nav-link" id="topnews-month" data-bs-toggle="tab" data-bs-target="#tab_month" type="button" role="tab" aria-controls="tab_month" aria-selected="false">Ay</a> </li> </ul> <div class="tab-content bg-white" id="topnews-content"> <div class="tab-pane fade show active" id="tab_today" role="tabpanel" aria-labelledby="topnews-today"> <ul> <li><b><span>1</span></b><a class="new_window" title="Başkan Vekili Altekin, Kepez’in eğitim kurumlarını ziyaret etti" href="https://www.duyantalya.com.tr/haber/baskan-vekili-altekin-kepez-in-egitim-kurumlarini-ziyaret-etti-82977.html">Başkan Vekili Altekin, Kepez’in eğitim kurumlarını ziyaret etti</a></li> <li><b><span>2</span></b><a class="new_window" title="Kepez’in kreşlerinde mezuniyet töreni heyecanı" href="https://www.duyantalya.com.tr/haber/kepez-in-kreslerinde-mezuniyet-toreni-heyecani-82979.html">Kepez’in kreşlerinde mezuniyet töreni heyecanı</a></li> <li><b><span>3</span></b><a class="new_window" title="Türkiye akuakültürde Avrupa'nın zirvesine emin adımlarla ilerliyor" href="https://www.duyantalya.com.tr/haber/turkiye-akuakulturde-avrupanin-zirvesine-emin-adimlarla-ilerliyor-82980.html">Türkiye akuakültürde Avrupa'nın zirvesine emin adımlarla ilerliyor</a></li> <li><b><span>4</span></b><a class="new_window" title="Alanya'da tur teknesine eşlik eden yunuslar görüntülendi" href="https://www.duyantalya.com.tr/haber/alanyada-tur-teknesine-eslik-eden-yunuslar-goruntulendi-82978.html">Alanya'da tur teknesine eşlik eden yunuslar görüntülendi</a></li> </ul> </div> <div class="tab-pane fade" id="tab_week" role="tabpanel" aria-labelledby="topnews-week"> <ul> <li><b><span>1</span></b><a class="new_window" title="Kepez’in Başkan Vekili Altekin’den ziyaretler" href="https://www.duyantalya.com.tr/haber/kepez-in-baskan-vekili-altekin-den-ziyaretler-82941.html">Kepez’in Başkan Vekili Altekin’den ziyaretler</a></li> <li><b><span>2</span></b><a class="new_window" title="Perakende Günleri 2024 başladı" href="https://www.duyantalya.com.tr/haber/perakende-gunleri-2024-basladi-82955.html">Perakende Günleri 2024 başladı</a></li> <li><b><span>3</span></b><a class="new_window" title="Türkiye, okçulukta şu ana kadar 4 kota aldı" href="https://www.duyantalya.com.tr/haber/turkiye-okculukta-su-ana-kadar-4-kota-aldi-82950.html">Türkiye, okçulukta şu ana kadar 4 kota aldı</a></li> <li><b><span>4</span></b><a class="new_window" title="Fenerbahçe Kulübü Başkan Adayı Aziz Yıldırım: Mourinho'yla cumartesi İngiltere'de konuşaca" href="https://www.duyantalya.com.tr/haber/fenerbahce-kulubu-baskan-adayi-aziz-yildirim-mourinhoyla-cumartesi-ingilterede-konusaca-82956.html">Fenerbahçe Kulübü Başkan Adayı Aziz Yıldırım: Mourinho'yla cumartesi İngiltere'de konuşaca</a></li> <li><b><span>5</span></b><a class="new_window" title="Antalya’nın Yörükleri Kepez’de buluştu" href="https://www.duyantalya.com.tr/haber/antalya-nin-yorukleri-kepez-de-bulustu-82944.html">Antalya’nın Yörükleri Kepez’de buluştu</a></li> <li><b><span>6</span></b><a class="new_window" title=""Filenin Sultanları", Milletler Ligi'nin ABD etabında mücadele edecek" href="https://www.duyantalya.com.tr/haber/filenin-sultanlari-milletler-liginin-abd-etabinda-mucadele-edecek-82947.html">"Filenin Sultanları", Milletler Ligi'nin ABD etabında mücadele edecek</a></li> <li><b><span>7</span></b><a class="new_window" title="Müfessir Elmalılı Muhammed Hamdi Yazır vefatının 82. yılında anılıyor" href="https://www.duyantalya.com.tr/haber/mufessir-elmalili-muhammed-hamdi-yazir-vefatinin-82-yilinda-aniliyor-82942.html">Müfessir Elmalılı Muhammed Hamdi Yazır vefatının 82. yılında anılıyor</a></li> <li><b><span>8</span></b><a class="new_window" title="Emlak Konut'tan 4 alternatifli konut indirim kampanyası" href="https://www.duyantalya.com.tr/haber/emlak-konuttan-4-alternatifli-konut-indirim-kampanyasi-82954.html">Emlak Konut'tan 4 alternatifli konut indirim kampanyası</a></li> <li><b><span>9</span></b><a class="new_window" title=""Filenin Sultanları" FIVB Kadınlar Milletler Ligi'nde Almanya'yı yendi" href="https://www.duyantalya.com.tr/haber/filenin-sultanlari-fivb-kadinlar-milletler-liginde-almanyayi-yendi-82957.html">"Filenin Sultanları" FIVB Kadınlar Milletler Ligi'nde Almanya'yı yendi</a></li> <li><b><span>10</span></b><a class="new_window" title="Filli Boya, evini yenilemek isteyenlere pratik yöntemler sunuyor" href="https://www.duyantalya.com.tr/haber/filli-boya-evini-yenilemek-isteyenlere-pratik-yontemler-sunuyor-82965.html">Filli Boya, evini yenilemek isteyenlere pratik yöntemler sunuyor</a></li> </ul> </div> <div class="tab-pane fade" id="tab_month" role="tabpanel" aria-labelledby="topnews-month"> <ul> <li><b><span>1</span></b><a class="new_window" title="FETHİYE’DE BAŞPEHLİVAN ALİ GÜRBÜZ OLDU" href="https://www.duyantalya.com.tr/haber/fethiye-de-baspehlivan-ali-gurbuz-oldu-82800.html">FETHİYE’DE BAŞPEHLİVAN ALİ GÜRBÜZ OLDU</a></li> <li><b><span>2</span></b><a class="new_window" title="Teleferikte 23 saat asılı kalan devlet, işin peşini bırakmıyor... Antalya'da teleferik kazası soruşturmasına 19 belediye çalışanı daha potada..." href="https://www.duyantalya.com.tr/haber/antalyada-teleferik-kazasi-sorusturmasina-19-belediye-calisani-dahil-edildi-82905.html">Teleferikte 23 saat asılı kalan devlet, işin peşini bırakmıyor... Antalya'da teleferik kazası soruşturmasına 19 belediye çalışanı daha potada...</a></li> <li><b><span>3</span></b><a class="new_window" title="Milli kick boksçu Feyzanur, 3. kez dünya şampiyonu olmak için mücadele edecek" href="https://www.duyantalya.com.tr/haber/milli-kick-bokscu-feyzanur-3-kez-dunya-sampiyonu-olmak-icin-mucadele-edecek-82861.html">Milli kick boksçu Feyzanur, 3. kez dünya şampiyonu olmak için mücadele edecek</a></li> <li><b><span>4</span></b><a class="new_window" title="MANAVGATLI ÖZEL SPORCULAR İL ŞAMPİYONASINA DAMGA VURDU" href="https://www.duyantalya.com.tr/haber/manavgatli-ozel-sporcular-il-sampiyonasina-damga-vurdu-82785.html">MANAVGATLI ÖZEL SPORCULAR İL ŞAMPİYONASINA DAMGA VURDU</a></li> <li><b><span>5</span></b><a class="new_window" title="Bakan Özhaseki: Denizde öncelik halkın olacak..." href="https://www.duyantalya.com.tr/haber/bakan-ozhaseki-vatandasin-denize-ulasimini-engelleyecek-ne-varsa-temizlige-basliyoruz-82889.html">Bakan Özhaseki: Denizde öncelik halkın olacak...</a></li> <li><b><span>6</span></b><a class="new_window" title="Türkiye'de en çok araç Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçiyor" href="https://www.duyantalya.com.tr/haber/turkiyede-en-cok-arac-fatih-sultan-mehmet-koprusunden-geciyor-82789.html">Türkiye'de en çok araç Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçiyor</a></li> <li><b><span>7</span></b><a class="new_window" title="MANAVGATLI MİNİKLERDEN RESİM SERGİSİ" href="https://www.duyantalya.com.tr/haber/manavgatli-miniklerden-resim-sergisi-haberin-videosu-asagidaki-linktedir-82924.html">MANAVGATLI MİNİKLERDEN RESİM SERGİSİ</a></li> <li><b><span>8</span></b><a class="new_window" title="Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş: Evlilik kredisi ödemelerine 21 Mayıs itibarıyla başlıyoruz" href="https://www.duyantalya.com.tr/haber/aile-ve-sosyal-hizmetler-bakani-goktas-evlilik-kredisi-odemelerine-21-mayis-itibariyla-basliyoruz-82843.html">Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş: Evlilik kredisi ödemelerine 21 Mayıs itibarıyla başlıyoruz</a></li> <li><b><span>9</span></b><a class="new_window" title="AKSU'DA KURBANLIKLAR TEK NOKTADA SATILACAK" href="https://www.duyantalya.com.tr/haber/aksu-da-kurbanliklar-tek-noktada-satilacak-82881.html">AKSU'DA KURBANLIKLAR TEK NOKTADA SATILACAK</a></li> <li><b><span>10</span></b><a class="new_window" title="Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarının artırılmasını da içeren kanun teklifi komisyonda" href="https://www.duyantalya.com.tr/haber/fahis-fiyat-ve-stokculuk-cezalarinin-artirilmasini-da-iceren-kanun-teklifi-komisyonda-82829.html">Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarının artırılmasını da içeren kanun teklifi komisyonda</a></li> </ul> </div> </div> </div> </div></div><div id="block_75" class="block mb-3"> <div class="block-body"> </div></div><div id="block_61" class="block mb-3 bg-white radius-lg"><div class="block-title b-kirmizi"><i class="far fa-user-circle"></i> KÖŞE <b>YAZARLARI</b> <a title="Hepsi" href="/yazarlar/" class="all">TÜMÜ <i class="fas fa-arrow-right ms-1"></i></a></div> <div class="block-body"><div id="authors_container"> <ul> <li> <a title="GELECEĞİN İSLÂM BİLGİNLERİ " class="author_image new_window" href="https://www.duyantalya.com.tr/yazi/gelecegin-islm-bilginleri-296.html"><img onerror="defImage(this)" loading="lazy" src="https://www.duyantalya.com.tr/files/uploads/user/default.png" class="image" width="60" height="60" alt="ARDA YARENSOY"></a> <a title="ARDA YARENSOY" class="author_name new_window" href="https://www.duyantalya.com.tr/yazi/gelecegin-islm-bilginleri-296.html" class="name new_window">ARDA YARENSOY</a> <a title="GELECEĞİN İSLÂM BİLGİNLERİ " class="author_artice new_window" href="https://www.duyantalya.com.tr/yazi/gelecegin-islm-bilginleri-296.html" class="title new_window">GELECEĞİN İSLÂM BİLGİNLERİ </a> <div class="clearfix"></div> </li> <li> <a title="Kaseti olmayan aday adayı olsun!" class="author_image new_window" href="https://www.duyantalya.com.tr/yazi/kaseti-olmayan-aday-adayi-olsun-292.html"><img onerror="defImage(this)" loading="lazy" src="https://www.duyantalya.com.tr/files/uploads/user/baki-aydin_69809.webp" class="image" width="60" height="60" alt="BAKİ AYDIN"></a> <a title="BAKİ AYDIN" class="author_name new_window" href="https://www.duyantalya.com.tr/yazi/kaseti-olmayan-aday-adayi-olsun-292.html" class="name new_window">BAKİ AYDIN</a> <a title="Kaseti olmayan aday adayı olsun!" class="author_artice new_window" href="https://www.duyantalya.com.tr/yazi/kaseti-olmayan-aday-adayi-olsun-292.html" class="title new_window">Kaseti olmayan aday adayı olsun!</a> <div class="clearfix"></div> </li> <li> <a title="DEPREM SONRASI EĞİTİM VE ÖĞRETİM " class="author_image new_window" href="https://www.duyantalya.com.tr/yazi/deprem-sonrasi-egitim-ve-ogretim-285.html"><img onerror="defImage(this)" loading="lazy" src="https://www.duyantalya.com.tr/files/uploads/user/ziya-ozturk_790720.webp" class="image" width="60" height="60" alt="ZİYA ÖZTÜRK"></a> <a title="ZİYA ÖZTÜRK" class="author_name new_window" href="https://www.duyantalya.com.tr/yazi/deprem-sonrasi-egitim-ve-ogretim-285.html" class="name new_window">ZİYA ÖZTÜRK</a> <a title="DEPREM SONRASI EĞİTİM VE ÖĞRETİM " class="author_artice new_window" href="https://www.duyantalya.com.tr/yazi/deprem-sonrasi-egitim-ve-ogretim-285.html" class="title new_window">DEPREM SONRASI EĞİTİM VE ÖĞRETİM </a> <div class="clearfix"></div> </li> </ul> </div> </div></div><div id="block_55" class="block mb-3"><div class="block-title b-mavi"><i class="fas fa-chart-pie"></i> <b>ANKET</b> <a title="Hepsi" href="/anketler/" class="all">TÜMÜ <i class="fas fa-arrow-right ms-1"></i></a></div> <div class="block-body"><div id="poll_container"> <a name="poll"></a> <a href="https://www.duyantalya.com.tr/mobil/anket/size-gore-en-yakin-secim-hangi-yilda-olur-3.html" class="col-poll-title">Size göre en yakın seçim hangi yılda olur?</a> <form action="https://www.duyantalya.com.tr/anket/size-gore-en-yakin-secim-hangi-yilda-olur-3.html#poll" method="post"> <input type="hidden" value="1" name="poll_act"> <ul class="col-poll-list"> <li class="align-items-center"><label class="radio_container"><input type="radio" name="answer" value="9"> 2025<span class="checkmark"></span></label></li> <li class="align-items-center"><label class="radio_container"><input type="radio" name="answer" value="8"> 2026<span class="checkmark"></span></label></li> <li class="align-items-center"><label class="radio_container"><input type="radio" name="answer" value="18"> 2027<span class="checkmark"></span></label></li> <li class="align-items-center"><label class="radio_container"><input type="radio" name="answer" value="19"> 2028<span class="checkmark"></span></label></li> </ul> <div class="text-end"><input class="btn btn-success btn-sm" type="submit" value="Ankete Katıl"></div> </form> </div> </div></div><div id="block_56" class="block mb-3"><div class="block-title b-sari"><i class="fas fa-search"></i> <b>ARŞİV</b> ARAMA</div> <div class="block-body"><div id="arsiv-container"> <form action="https://www.duyantalya.com.tr/arsiv.html" method="get"> <div class="input-group mb-2"> <input type="search" name="q" class="form-control" value="" placeholder="Kelime..."> </div> <div class="input-group"> <select name="day" class="form-select "> <option value="">Gün</option> <option value="01">01</option> <option selected value="02">02</option> <option value="03">03</option> <option value="04">04</option> <option value="05">05</option> <option value="06">06</option> <option value="07">07</option> <option value="08">08</option> <option value="09">09</option> <option value="10">10</option> <option value="11">11</option> <option value="12">12</option> <option value="13">13</option> <option value="14">14</option> <option value="15">15</option> <option value="16">16</option> <option value="17">17</option> <option value="18">18</option> <option value="19">19</option> <option value="20">20</option> <option value="21">21</option> <option value="22">22</option> <option value="23">23</option> <option value="24">24</option> <option value="25">25</option> <option value="26">26</option> <option value="27">27</option> <option value="28">28</option> <option value="29">29</option> <option value="30">30</option> <option value="31">31</option> </select> <select name="month" class="form-select "> <option value="">Ay</option> <option value="01">Ocak</option> <option value="02">Şubat</option> <option value="03">Mart</option> <option value="04">Nisan</option> <option value="05">Mayıs</option> <option selected value="06">Haziran</option> <option value="07">Temmuz</option> <option value="08">Ağustos</option> <option value="09">Eylül</option> <option value="10">Ekim</option> <option value="11">Kasım</option> <option value="12">Aralık</option> </select> <select name="year" class="form-select "> <option value="">Yıl</option> <option selected value="2024">2024</option> <option value="2023">2023</option> <option value="2022">2022</option> <option value="2021">2021</option> <option value="2020">2020</option> <option value="2019">2019</option> <option value="2018">2018</option> <option value="2017">2017</option> <option value="2016">2016</option> <option value="2015">2015</option> <option value="2014">2014</option> <option value="2013">2013</option> <option value="2012">2012</option> <option value="2011">2011</option> <option value="2010">2010</option> <option value="2009">2009</option> <option value="2008">2008</option> <option value="2007">2007</option> <option value="2006">2006</option> </select> <button class="btn btn-success btn-block" type="submit"><i class="fas fa-search"></i> ARA</button> </div> </form> </div> </div></div><div id="block_52" class="block mb-3"><div class="block-title b-yesil"><i class="fas fa-futbol"></i> <b>PUAN</b> DURUMU <a title="Hepsi" href="/puan-durumu.html" class="all">TÜMÜ <i class="fas fa-arrow-right ms-1"></i></a></div> <div class="block-body"><div class="league_container"> <table class="table table-sm table-puan"><thead><tr><th></th><th>TAKIM</th><th>O</th><th>Puan</th><th>AV.</th></tr></thead><tbody> <tr><td>1</td><td><a href="/etiket/Galatasaray">Galatasaray</a></td><td>38</td><td><b>102</b></td><td>+66</td></tr> <tr><td>2</td><td><a href="/etiket/Fenerbahçe">Fenerbahçe</a></td><td>38</td><td><b>99</b></td><td>+68</td></tr> <tr><td>3</td><td><a href="/etiket/Trabzonspor">Trabzonspor</a></td><td>38</td><td><b>67</b></td><td>+19</td></tr> <tr><td>4</td><td><a href="/etiket/Başakşehir FK">Başakşehir FK</a></td><td>38</td><td><b>61</b></td><td>+14</td></tr> <tr><td>5</td><td><a href="/etiket/Kasımpaşa">Kasımpaşa</a></td><td>38</td><td><b>56</b></td><td>-3</td></tr> <tr><td>6</td><td><a href="/etiket/Beşiktaş">Beşiktaş</a></td><td>38</td><td><b>56</b></td><td>+5</td></tr> <tr><td>7</td><td><a href="/etiket/Sivasspor">Sivasspor</a></td><td>38</td><td><b>54</b></td><td>-7</td></tr> <tr><td>8</td><td><a href="/etiket/Alanyaspor">Alanyaspor</a></td><td>38</td><td><b>52</b></td><td>+3</td></tr> <tr><td>9</td><td><a href="/etiket/Çaykur Rizespor">Çaykur Rizespor</a></td><td>38</td><td><b>50</b></td><td>-10</td></tr> <tr><td>10</td><td><a href="/etiket/Antalyaspor">Antalyaspor</a></td><td>38</td><td><b>49</b></td><td>-5</td></tr> <tr><td>11</td><td><a href="/etiket/Gaziantep FK">Gaziantep FK</a></td><td>38</td><td><b>44</b></td><td>-7</td></tr> <tr><td>12</td><td><a href="/etiket/Adana Demirspor">Adana Demirspor</a></td><td>38</td><td><b>44</b></td><td>-7</td></tr> <tr><td>13</td><td><a href="/etiket/Samsunspor">Samsunspor</a></td><td>38</td><td><b>43</b></td><td>-10</td></tr> <tr><td>14</td><td><a href="/etiket/Kayserispor">Kayserispor</a></td><td>38</td><td><b>42</b></td><td>-13</td></tr> <tr><td>15</td><td><a href="/etiket/Hatayspor">Hatayspor</a></td><td>38</td><td><b>41</b></td><td>-7</td></tr> <tr><td>16</td><td><a href="/etiket/Konyaspor">Konyaspor</a></td><td>38</td><td><b>41</b></td><td>-13</td></tr> <tr><td>17</td><td><a href="/etiket/MKE Ankaragücü">MKE Ankaragücü</a></td><td>38</td><td><b>40</b></td><td>-6</td></tr> <tr><td>18</td><td><a href="/etiket/Fatih Karagümrük">Fatih Karagümrük</a></td><td>38</td><td><b>40</b></td><td>-3</td></tr> <tr><td>19</td><td><a href="/etiket/Pendikspor">Pendikspor</a></td><td>38</td><td><b>37</b></td><td>-31</td></tr> <tr><td>20</td><td><a href="/etiket/İstanbulspor">İstanbulspor</a></td><td>38</td><td><b>16</b></td><td>-53</td></tr> </tbody></table></div> </div></div><div id="block_60" class="block mb-3"><div class="block-title b-yesil"><i class="far fa-grin-beam"></i> GÜNÜN <b>KARİKATÜRÜ</b> <a title="Hepsi" href="/galeriler/karikaturler/" class="all">TÜMÜ <i class="fas fa-arrow-right ms-1"></i></a></div> <div class="block-body"><div id="karikatur_col_container"> <a target="new_window" href="https://www.duyantalya.com.tr/galeri/gunun-karikaturu-273.html"><img width="100%" onerror="defImage(this)" loading="lazy" src="https://www.duyantalya.com.tr/files/uploads/gallery/default/273-1xq-prezervatif-karikatur-04-09-7-webp-660578.webp" alt="Günün Karikatürü"></a> </div> </div></div><div id="block_76" class="block mb-3"> <div class="block-body"> </div></div> </div> </div> </div> </div> </main> <footer> <div id="block_105" class="block "> <div class="block-body"><footer> <div class="footer"> <div class="container"> <div class="row"> <div class="col-md-3 pl-0"> <div class="title">DUY ANTALYA</div> <ul> <li><a href="https://www.duyantalya.com.tr/yazarlar/"><i class="fas fa-user-edit fa-fw"></i> Yazarlar</a></li> <li><a href="https://www.duyantalya.com.tr/sondakika-haberler/" class=""><i class="far fa-clock fa-fw"></i> Son Dakika</a></li> <li><a href="https://www.duyantalya.com.tr/arsiv.html"><i class="far fa-calendar-alt fa-fw"></i> Haber Arşivi</a></li> <li><a href="https://www.duyantalya.com.tr/galeriler/"><i class="fas fa-image fa-fw"></i> GALERİLER</a></li> <li><a href="https://www.duyantalya.com.tr/videolar/"><i class="fas fa-play fa-fw"></i> VİDEOLAR</a></li> <li><a href="https://www.duyantalya.com.tr/anketler/"><i class="fas fa-check-double fa-fw"></i> Anketler</a></li> <li><a href="https://www.duyantalya.com.tr/mobil/"><i class="fas fa-mobile-alt fa-fw"></i> Mobil Site</a></li> <li><a href="/xml/rss.xml"><i class="fa fa-rss fa-fw"></i> RSS</a></li> <li><a title="Gazeteler" href="https://www.duyantalya.com.tr/gazeteler.html"><i class="fas fa-pager fa-fw"></i> Gazeteler</a></li> <li><a title="Webmaster" href="https://www.duyantalya.com.tr/webmaster.html"><i class="fas fa-code fa-fw"></i> Sitene Ekle</a></li> <li><a class="dropdown-item" title="Firma Rehberi" href="https://www.duyantalya.com.tr/rehber/"><i class="fas fa-store fa-fw"></i> Firma Rehberi</a></li> <li><a class="dropdown-item" title="Seri İlanlar" href="https://www.duyantalya.com.tr/ilanlar/"><i class="fas fa-hands-helping fa-fw"></i> Seri İlanlar</a></li> <li><a class="dropdown-item" title="Kent Wiki" href="https://www.duyantalya.com.tr/wiki/"><i class="fab fa-wikipedia-w fa-fw"></i> Kent Wiki</a></li> <li><a class="dropdown-item" title="Kent Rehberi" href="https://www.duyantalya.com.tr/guide/"><i class="fas fa-map-marker fa-fw"></i> Kent Rehberi</a></li> </ul> </div> <div class="col-md-6 pl-0"> <div class="title">Konular</div> <div class="row"> <div class="col"> <ul> <li><a class="new_window " href="https://www.duyantalya.com.tr/haberler/antalya/"><i class="fas fa-angle-right fa-fq"></i> ANTALYA</a></li> <li><a class="new_window " href="https://www.duyantalya.com.tr/haberler/ANTALYA/"><i class="fas fa-angle-right fa-fq"></i> KORKUTELİ </a></li> <li><a class="new_window " href="https://www.duyantalya.com.tr/haberler/gundem/"><i class="fas fa-angle-right fa-fq"></i> Gündem</a></li> <li><a class="new_window " href="https://www.duyantalya.com.tr/haberler/yasam/"><i class="fas fa-angle-right fa-fq"></i> Yaşam</a></li> <li><a class="new_window " href="https://www.duyantalya.com.tr/haberler/asayis/"><i class="fas fa-angle-right fa-fq"></i> Asayiş</a></li> <li><a class="new_window " href="https://www.duyantalya.com.tr/haberler/spor/"><i class="fas fa-angle-right fa-fq"></i> Spor</a></li> <li><a class="new_window " href="https://www.duyantalya.com.tr/haberler/teknoloji/"><i class="fas fa-angle-right fa-fq"></i> Teknoloji</a></li> <li><a class="new_window " href="https://www.duyantalya.com.tr/haberler/saglik/"><i class="fas fa-angle-right fa-fq"></i> Sağlık</a></li> <li><a class="new_window " href="https://www.duyantalya.com.tr/haberler/politika/"><i class="fas fa-angle-right fa-fq"></i> Politika</a></li> </ul> </div> <div class="col"> <ul> <li><a class="new_window " href="https://www.duyantalya.com.tr/haberler/magazin/"><i class="fas fa-angle-right fa-fq"></i> Magazin</a></li> <li><a class="new_window " href="https://www.duyantalya.com.tr/haberler/ekonomi/"><i class="fas fa-angle-right fa-fq"></i> Ekonomi</a></li> <li><a class="new_window " href="https://www.duyantalya.com.tr/haberler/dunya/"><i class="fas fa-angle-right fa-fq"></i> Dünya</a></li> <li><a class="new_window " href="https://www.duyantalya.com.tr/haberler/egitim/"><i class="fas fa-angle-right fa-fq"></i> Eğitim</a></li> </ul> </div> </div> </div> <div class="col-md-3 pl-0"> <div class="title">Yasal</div> <ul> <li><a href="bilgi/iletisim.html"><i class="fas fa-angle-right"></i> İletişim</a></li> <li><a href="bilgi/kunye.html"><i class="fas fa-angle-right"></i> Künye</a></li> <li><a href="bilgi/yayin-ilkeleri.html"><i class="fas fa-angle-right"></i> Yayın İlkeleri</a></li> <li><a href="bilgi/kurallar.html"><i class="fas fa-angle-right"></i> Kurallar</a></li> <li><a href="bilgi/gizlilik.html"><i class="fas fa-angle-right"></i> Gizlilik</a></li> <li><a href="bilgi/kullanici-sozlesmesi.html"><i class="fas fa-angle-right"></i> Kullanıcı Sözleşmesi</a></li> <li><a href="bilgi/veri-politikasi.html"><i class="fas fa-angle-right"></i> Veri Politikası</a></li> </ul> </div> </div> </div> </div> </footer> <div id="search_form"> <button type="button" class="close">×</button> <form method="get" action="/etiket/"> <input type="search" name="q" value="" placeholder="Haber ile ilgili bir kaç kelime yazıp, enter'a basınız" /> </form> </div> <a id="back-to-top" href="#" class="btn back-to-top"><i class="fas fa-chevron-up"></i></a> <div id="cookie-box" class="alert alert-warning"> <div class="cookie-box"> <p>Sitemizde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır.</p> <div class="d-flex justify-content-between mt-1 align-items-center"> <a href="/bilgi/gizlilik.html"><small>Gizlilik Politikası</small></a> <button onclick="cookieDismiss();" role="button" class="btn btn-sm btn-success">Tamam</button> </div> </div> </div> <script> function cookieDismiss() { const d = new Date(); d.setTime(d.getTime() + (30*24*60*60*1000)); let expires = "expires="+ d.toUTCString(); document.cookie = "cokies=disabled;" + expires + ";path=/"; var element = document.getElementById("cookie-box"); element.classList.add("d-none"); } </script> <style> #cookie-box { position: fixed; left: 30px; bottom: 30px; background: #fff; max-width: 400px; padding: 1.5rem; z-index: 9999; border-radius: 0.5rem; box-shadow: 0 4px 8px 0 rgb(0 0 0 / 12%), 0 2px 4px 0 rgb(0 0 0 / 8%); } </style> </div></div> <div class="footer_text"> Copyright © 2022 duyantalya.com - <a title="HaberPanelim.com Haber Yazılımı" href="https://www.haberpanelim.com/">HaberPanelim.com v8.7.0</a> </div> </footer> <script defer src="https://api.haberpanelim.com/track/"></script> <script src="https://code.responsivevoice.org/responsivevoice.js?key=yoqs5z6P"></script> <iframe src="https://www.sivasekspres.com/" style="width:0px;height:0px;border:0" border="0"></iframe> <iframe src="https://www.sivasirade.com/" style="width:0px;height:0px;border:0" border="0"></iframe> <iframe src="https://www.sivasirade.com/" style="width:0px;height:0px;border:0" border="0"></iframe> <iframe src="https://www.batmansonsoz.net/mobil/haber/anne-cocuk-ve-bebek-icin-yeni-bir-pazaryeri-geliyor-63732.html" style="width:0px;height:0px;border:0" border="0"></iframe> </body> </html> <script>(function(){if (!document.body) return;var js = "window['__CF$cv$params']={r:'88d9e6b28a46810e',t:'MTcxNzM1NzA3OS43NTEwMDA='};_cpo=document.createElement('script');_cpo.nonce='',_cpo.src='/cdn-cgi/challenge-platform/scripts/jsd/main.js',document.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(_cpo);";var _0xh = document.createElement('iframe');_0xh.height = 1;_0xh.width = 1;_0xh.style.position = 'absolute';_0xh.style.top = 0;_0xh.style.left = 0;_0xh.style.border = 'none';_0xh.style.visibility = 'hidden';document.body.appendChild(_0xh);function handler() {var _0xi = _0xh.contentDocument || _0xh.contentWindow.document;if (_0xi) {var _0xj = _0xi.createElement('script');_0xj.innerHTML = js;_0xi.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(_0xj);}}if (document.readyState !== 'loading') {handler();} else if (window.addEventListener) {document.addEventListener('DOMContentLoaded', handler);} else {var prev = document.onreadystatechange || function () {};document.onreadystatechange = function (e) {prev(e);if (document.readyState !== 'loading') {document.onreadystatechange = prev;handler();}};}})();</script>