KORKUTELİ HABERLERİ TÜMÜ
USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
ANTALYA

Ak Parti Kepez İlçe Başkanlığı'nın önü bayram yeri gibi... Aday Adayı Peker'den gövde gösterisi

Kadın kız, genç ihtiyar, bin kişiden fazla insan seliyle İlçe Başkanlığı önünü adeta bayram yerine çeviren ve Kepez Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Rüştü Peker, yaptığı konuşmada, "Şöyle karşımdaki insan topluluğuna ve kendi geçmişime bakınca çok fazla laf söylemeye gerek yok diye düşünüyorum. Bu halkın haklı ve samimi isteklerinin yetkili vicdanlarda makes bulacağını umuyorum" dedi.

Ak Parti Kepez İlçe Başkanlığı'nın önü bayram yeri gibi... Aday Adayı Peker'den gövde gösterisi
18-11-2023 09:32
18-11-2023 09:46
ANTALYA
Google News

Kadın kız, genç,  ihtiyar, bin kişiden fazla insan seliyle Kepez Ak Parti İlçe Başkanlığının önünü adeta bayram yerine çeviren Ak Parti Kepez Belediye Başkan Aday Adayı Rüştü Peker, ilçe başkanlığı önünde yaptığı konuşmada, "Şöyle karşımdaki insan topluluğuna ve kendi geçmişime bakınca çok fazla laf söylemeye gerek yok diye düşünüyorum. Ömrünü Kepez'de geçirmiş, hem siyasi platforma, hem belediye hizmetleri alanında hem de Sivil Toplum Dernekleri  alanında yıllarca uğraş vermiş biri olarak diyorum ki, bu güne kadar yaptıklarımız ve bu güne kadar size söylemiş olduklarımız, yarınlara dair yapacak olduklarımızın ön fragmanıdır" dedi. Yörük Dernekleri başta olmak üzere bir çok Sivil Toplum Kuruluşu temsilcisi,  bazı muhtarlar, Kepez'İn muhtelif semtlerinden vatandaşların aday adaylık törenine katılımlarından dolayı memnuniyetini belirten Kepez Başkan Aday Adayı Rüştü Peker, "bu halkın haklı ve samimi isteklerinin yetkili vicdanlarda makes bulacağını umuyorum" dedi.

Başkan Aday Adayı Peker, " Kepez'de doğma, büyüme bir Yörük çocuğu olarak; 52 yıldır içinde yaşadığım Kepez halkıma hizmet etmek üzere, Kepez Belediye Başkan Adaylığı resmi başvuru dosyamı Ak Parti Kepez İlçe Başkanımız Mehmet Çivik kardeşime teslim ettim. İnşallah bize bu görev nasip olursa, Kepez’e değer katan Hakan Tütüncü’nün yaptığı çalışmalara  yeni projeler ekleyerek ilçemize daha da değer katmayı hedefliyoruz. Bu esnada bana destek olmak için mutluluğumu ve heyecanımı paylaşmak üzere yanımda gelen Kepez Muhtarlar Derneği Başkanımız Süleyman Kabaağaç kardeşime, Yörük İl Beyimiz Alim Akman abime katılan tüm Muhtarlarımıza, Oda Başkanlarımıza, Dernek Başkanlarımıza ve herşeyin en iyisini en güzelini hak eden Kepez halkımıza şahsımı yalnız bırakmadıkları için çok çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Kepez Belediye Başkanı Aday Aday Rüştü Peker'in yaptığı konuşma:

Saygıdeğer Hemşehrilerim...
Kepez Belediye Başkanı Aday Adaylığı törenimize hoş geldiniz. 
Bugün burada çok daha farklı tören yapabilir, şu meydanı davul zurna ile inletebilirdik. Şu an her ne kadar tebessüm ediyor olsak da bu huzurlu ve içten gelen bir davranış değil. Aslında yüreğimiz kan ağlıyor. 
Sayın Misafirlerim... 
Yalancı yüzyıl biterken, onlarca asırlık yalanlarını tüm dünya insanlığının gözü önünde yine masum insanların kanıyla, masum çocukların ve korumasız kadınların derileri üzerine yine kanla yazıyor. Ama bu defa bir farkı var... O da bütün baskılara rağmen iletişim çağının teknolojileri vasıtasıyla suç üstü yakalandılar. İşler planladıkları ve umdukları gibi gitmiyor. Evet çok üzgünüz... Yüreğimiz dağlanıyor... Ama bu hadisenin dünya konjonktüründe meydana getireceği gelişmeleri düşünerek biraz umutla bakma istiyoruz...
Gelin bu yamyam anlayışın, bize yıllarca hatta asırlarca dikte edilen, uygar ve medeni milletler diye yutturulan o ülkelerin geçmişine şöyle bir bakalım..
Şu manzaraya bir bakar mısınız:
▪️ ABD; Afganistan'da, Irak'ta, Vietnam'da en az 20 milyon insan öldürdü.
▪️ Hitler; 11 milyon insan öldürdü.
▪️ İngiltere, dünyanın çeşitli bölgelerinde en az 10 milyon insan öldürdü.
▪️ Stalin; 20 milyon insan öldürdü.
▪️ Fransa ve Belçika, Ruanda'da 1 milyon insan öldürdü.
▪️ Mao; 20 milyon insan öldürdü.
▪️Avrupa ve ABD bir olup; Bosna'da 500 bin insan öldürdü.
▪️ Hepsi bir olup; 1. Dünya savaşında 17 milyon, 2. Dünya savaşında 55 milyon insan öldürdü.
▪️ Ruanda'da katliam, Cezayir'de soykırım yapanlar yine onlardı.
Ama müslüman Türk Milletinin tarihinde ne de İslam tarihinde böyle kara bir leke yoktur.
Bütün bunların üstünü, filmlerle, medyayla öyle bir örttüler ki;
Batıda terörist denince, katil denince insanların aklına bu isimler, bu ülkeler değil; Müslümanlar geliyor.
Bu yüzden Siyonistler, küreselciler; hedefleri Müslüman ülkeler olunca yeterince kamuoyu baskısı görmüyor, istediği gibi at koşturuyor.
İşte bizim asıl mücadele etmemiz gereken budur.Kendi tarihimizi her zeminde ve her mekanda her zaman göğsümüzü gere gere anlatmamız lazım.
Ama bu defa mantepsiye bastılar. Kendi açtıkları çukura gömülecekler. Akıttıkları Filistinli kanında boğulacaklar. Çünkü, bütün baskılara rağmen; iletişim çağının teknolojileri vasıtasıyla suç üstü yakalandılar. İşler planladıkları ve umdukları gibi gitmiyor. Dünyanın merhameti ve vicdanı; yine dünyanın dört bir köşesinde yaşayan, merhametli ve vicdanlı insanlar aracılığı ile ayağa kalktı. 
Diyorum ki ey kabbala mensupları...
İnsanlığı yok edemezsiniz. Belki insanların etrafına abluka çizebilirsiniz, insanların bedenlerini ablukaya alabilirsiniz. İnsanların vicdanını ablukaya alamazsınız. İnsanları teker teker orada o çocukları öldürüyorsunuz ama insanlığı öldüremezsiniz. Filistin'i topyekun öldüremezsiniz, siz kendi geleceğinizi karartıyorsunuz. 
Hangi anlayış bunu haklı kılabilir, buna izah getirebilir ya da bunu normal karşılayabilir? Bu zulmün oluşturduğu karanlıkta boğulacak olanlar bu zulmü oradaki masumlara reva görenlerdir. İnsanlığın görmediği, hayal edemeyeceği zulmü, milletin, insanlığın gözü önünde yapıyorlar. Biz şimdiye kadar Türkiye olarak Filistinlilerin hep yanında durduk. Nasıl ki Davos'ta hadlerini bildirdik, 'One minute' dediysek, bugün de aynı noktadayız. Onlara bütün dünyada yapılması gereken ne varsa Cumhurbaşkanımızın dediği gibi görünür görünmez ellerimizle oradayız.  Devletimizin bütün organlarıyla, bütün devlet başkanlarıyla görüşerek hatırlatıyoruz ve insanlığı göreve çağırıyoruz. Bir kötülük başka bir kötülükle ortadan kaldırılamaz. Bir yanlışlık başka bir yanlışlıkla ortadan kaldırılamaz. Onun için insanlığı da İsrail'i de doğru noktaya çağırıyoruz. Yoksa korkuyu korkuttuğumuzu bütün dünya alem bilir ama biz istiyoruz ki insanlık, insana layık olan tavırla meselelerini çözsün. 


Kepez'e Gelince..
Şöyle karşımdaki insan topluluğuna ve kendi geçmişime bakınca çok fazla laf söylemeye gerek yok diye düşüğnüyorum. Ömrünü Kepez'de geçirmiş, hem siyasi platforma, hem belediye hizmetleri alanında hem de Sivil Toplum Dernekleri  alanında yıllarca uğraş vermiş biri olarak diyorum ki, bu güne kadar yaptıklarımız ve bu güne kadar size söylemiş olduklarımız, yarınlara dair yapacak olduklarımızın ön fragmanıdır. 
Hemşehirlerim...
Dünya siyaseti, ülke siyaseti ve yerel yönetim anlayışı da yalancı yüzyılın bitişi ile beraber kabuk değiştirecek, yıllardan beri ifade ettiğimiz gibi insan odaklı, şeffaf, öngörülebilir, anlaşılabilir, iletişim ve yönetişim metodlarına açık, halkın ihiyaç ve isteklerini önceleyen bir yönetim anlayışı daha etkin ve kalıcı olacaktır. Bu konudaki geniş düşüncelerimiz adaylığımızın kesinleştiği safhadan sonra daha detaylı olarak sizlere izah edilecektir...

RÜŞTÜ PEKER KİMDİR:

20.01.1971 BURDUR GÖLHİSAR DOĞUMLU

1972 YILINDAN BU YANA ANTALYA DA KEPEZ İLÇESİNDE YAŞIYOR

EVLİ VE ÜÇ ÇOCUK BABASI.

İYİ DERECE DE İNGİLİZCE BİLİYOR.

1993 YILINDA AKDENİZ ÜNTİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ BİTİREREK ZİRAAT MÜHENDİSİ OLDU.

1994 DE KISA DÖNEM OLARAK KARS SARIKAMIŞ DA ASKERLİK YAPTI.

1995 KENDİNEAİT OLAN HACIOĞLU BESİCİLİK İNŞAAT SAN. VE TİC. LTD ŞTİ KURDU. CİDDİ KAPASİTEDE BÜYÜKBAŞ HAYVAN BESİCİLİĞİ YAPMAKTA.

2000 YILINDAN İTİBAREN İNŞAAT MÜTEAHİTLİĞİ YAPMAKTA.

2004 YILINDAN BU YANA ŞEHİR İÇİ ÖZEL HALK OTOBÜSÜ İŞLETMECİLİĞİ YAPMAKTA.

ASLEN BURDURLU OLMASI SEBEBİYLE 20042009 ARASI ANTALYA BURDURLULAR DERNEĞİ BAŞKANLIĞI YAPTI.

2009 2019 YILLARI ARASI AK PARTİ KEPEZ BELEDİYE MECLİS ÜYELİĞİ YAPTI.

2016 DAN BU YANA KISA ADI KEPSİAD OLAN KEPEZ SANAYİCİ VE İŞ ADAMLARI DERNEĞİ BAŞKANLIĞINI YÜRÜTMEKTE.

ANTALYA TİCARET VE SANAYİ ODASI, ANTALYA TİCARET BORSASI, ANTALYA ZİRAAT ODASI, ANTALYA KIRMIZI ET YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİ, ANTALYA OTOBÜSCÜLER ODASI, ANTALYA KASAPLAR ODASI, VE BİRKAÇ FARKLI DERNEK ÜYESİYİ.

28. DÖNEM AK PARTİ ANTALYA 12.SIRA MİLLETVEKLİ ADAYI.

Rüştü PEKER 
KEPEZ BELEDİYESİ
AK PARTİ
BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü