USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Abdullah Özdemir Bağcılar için yeni dönem projelerini anlattı

Bağcılar Belediye Başkanı ve başkan adayı Abdullah Özdemir projelerini tanıttı. CHP'nin İBB Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nu tatile göndereceklerini belirten Özdemir, taleplerine karşı İBB yönetiminden gelen skandal yanıtı da açıkladı.

Abdullah Özdemir Bağcılar için yeni dönem projelerini anlattı
26-02-2024 00:38
Google News

Bağcılar Belediye Başkanı ve başkan adayı Abdullah Özdemir, yeni dönemde gerçekleştireceği projelerin tanıtımını yaptı. Bağcılar Olimpik Spor Salonu’nda gerçekleşen lansman toplantısında Özdemir, çarpıcı açıklamalarda da bulundu.

Özdemir'in, Bağcılar’a denize getireceği Kilyos Sahili'ndeki projesi, İBB Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nu tatile göndereceklerine yönelik söylediği sözler, gençlere umut aşılayan cümleleri ve Murat Kurum'a verilen sözü dikkat çekti.

İşte o açıklamalar:

"SİZİ HEP BİRLİKTE TATİLE GÖNDERECEĞİZ"

"İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile iletişime geçerek ulaşım master planının UKM kararlarını aldık. Bir yıldır yazıyoruz. ‘Hadi girişelim’, ‘Hadi buraları yapalım’. Alt yapıya gönderin, üst yapıya gönderin, yol bakıma gönderin derken şu anda da diyorlar ki, ‘Bize seçime kadar dokunmayın.’ Kıymetli Bağcılarlı hemşehrilerim, biz de buradan diyoruz ki, ‘Artık seçimden sonra size dokunmamıza gerek kalmayacak sizi hep beraber, hep birlikte tatile göndereceğiz."