Gündem

Genel Başkan Kurt’tan KBC’ye ziyaret

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’na bağlı Anadolu İnternet Gazetecileri Federasyonu Genel Başkanı Arif Kurt ve Federasyon Yönetim Kurulu üyesi Mikail Gecekuşu ile birlikte Kilis Basın Cemiyeti Başkanı Abdullah Alpdağ’ı ziyaret etti.

Genel Başkan Kurt’tan KBC’ye ziyaret
23-06-2022 07:21
23-06-2022 07:23

Ziyarette Vizyon havadis gazetesi ortaklarından Osman Zahteroğlu, muhabirler İbrahim Özcan, Şükrü Uncuoğlu ve Vizyon Havadis Gazetesi köşe yazarı Hamza Özkayada yer aldı.

Anadolu İnternet Gazetecileri Federasyonu Genel Başkanı Arif Kurt, Adalet komisyonunda kabul edilen internet yasası ile artık dijital haberciliğin ön planda olacağını belirterek, yasa ile birlikte internet haberciliğinin önem kazanacağını ve bunu sadece yasanın verdiği haklar doğrultusunda yapabilen haber sitelerine Basın İlan Kurumu tarafından ilan desteği verileceğini ifade etti.

Kurt, “Mesleği gazetecilik olan herkesin dijital altyapılarının uygun olması için Anadolu İnternet Gazetecileri Federasyonu olarak üyelerimize gerekli altyapı desteğini sağlayacağız” diye konuştu. (İbrahim ÖZCAN)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER