Gündem

Gazeteci Engin Avcı'dan ilginç açıklama: Kırklar Meclisi Sahada

Gazeteci Engin Avcı, dünya konjonktüründe ülkemize yaklaşmakta olan tehlikelere dikkat çekerek, çıtayı bir üst seviyeye çıkardı: Kırklar Meclisi sahada... Bir fırtına yaklaşıyor. Bu sefer de içeriden durdurulursak mahvoluruz. Bence herkes konuyu, iç politikanın dışına taşıyıp gerçek bağlamında anlamalı...

Gazeteci Engin Avcı'dan ilginç açıklama: Kırklar Meclisi Sahada
29-04-2024 16:29
29-04-2024 20:34
ANTALYA

Gazeteci Engin Avcı yotube kanalından yaptığı açıklamada, Gazeteci İbrahim Karagül'den alıntı yaptı ve  dünya konjonktüründe ülkemize yaklaşan siyasi, kültürel ve konomik saldırı ile savaş tehdidine dikkat çekti..

Avcı, "Türkiye’nin temel dinamiklerine saldırmaya başladılar. Türkiye’nin savunma kalkanlarını hedef almaya başladılar. Selçuk Bayraktar gibi, Haluk Bayraktar gibi, terörle mücadelenin, bölgesel ve küresel savunmanın direnç merkezlerine saldırmaya başladılar. Bunlar iç politik polemikler, kişisel çekememezlikler değil.  Asla değil. Çok iyi bir planlama ile, çok iyi seçilmiş adresleri, sistematik biçimde hedef alıyorlar. Bir fırtına yaklaşıyor. Bu sefer de içeriden durdurulursak mahvoluruz. Bence herkes konuyu, iç politikanın dışına taşıyıp gerçek bağlamında anlamalı..." dedi. 

Gazeteci Engin Avcı: 

"Bu daha başlangıç. İsrail, ABD, İran, Lübnan, Yemen, Suriye hattında çok önemli krizlerin hazırlandığı, ABD/Avrupa ile Rusya arasında büyük savaş hazırlıklarının son aşamaya geldiği, 

Bu dönemde, Türkiye’nin kararları ve duruşu her iki konuda da belirleyici olacak.

İşte tam bu zamanlama ile, seçim sonrasında, Türkiye’nin milli aklını ve hazırlıklarını hedef alıyorlar.

Bir adım sonrasında; Libya’daki, Azerbaycan’daki, Somali’deki, Irak ve Suriye’deki Türkiye askeri varlığını hedef alacaklar.

Türkiye’nin Irak ve Suriye’nin kuzeyine yapacağı büyük müdahaleyi engelleyecekler. İçeriyi fena halde kışkırtacaklar. 

Türkiye-Rusya savaşı çıkarmak için, bir kez daha, akılalmaz tahriklere başlayacaklar.

 Türkiye’nin İsrail’in Gazze’deki soykırımına karşı itirazını, öfkesini, önlemlerini boşa çıkarmak için olağanüstü  provokasyonlara girişecekler.

 31 Mart yerel seçim sonuçlarının kendilerine bu gücü verdiğine inanıyorlar. ABD, Avrupa ve İsrail çevreleri de onlara bunu söylüyor.

 Devletin merkez aklında zaaf oluşturmaya, sistemi kilitlemeye, milleti bölmeye ve her kötü ihtimale hazır hale getirmeye çalışıyorlar.

 Ortadoğu’daki bölgesel savaşta da, Batı-Rusya savaşında da, Türkiye nerede durursa orası ağır basacak. Bunu bildikleri için içeride planlı bir “zaaf oluşturma, zayıf düşürme” sürece başlattılar.

 Bir fırtına yaklaşıyor. Bu sefer de içeriden durdurulursak mahvoluruz. Bence herkes konuyu, iç politikanın dışına taşıyıp gerçek bağlamında anlamalı. 

Türkiye'nin bütün direnç merkezlerine saldıracaklar!"

açıklamasında bulundu. 

Yotube detaylarını bu linkten dinleyebilirsiniz

antalya korkuteli bayat mahallesinde 13 dönüm armut bahçesi satılık

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER